Îi tremură mercurul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Parcursul Oţelului din Champions League, departe de ce se anunţa a fi (există câteva ante-afirmaţii în acest sens ale antrenorului Dorinel Munteanu), a fost luat la rost de patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu: „Dacă am fi fost noi în locul lor, am fi obţinut cinci puncte.” După ce vasluienii au pierdut sâmbătă după-amiază la amărâţii de la Sportul Studenţesc, scor 1-0, Galaţiul îi poate răspunde la fel: „Dacă am fi jucat noi în Regie, fix cinci puncte am fi scos!”

* Şi Mircea Lucescu a ieşit din Liga Campionilor, deşi la Doneţk chiar s-au investit j’de milioane în stadion şi jucători. „Totuşi, au greşit şi arbitrii în anumite meciuri”, a încercat să se justifice tatăl lui Răzvan. S-o fi referit la perioada în care Il Luce pregătea pe Dinamo în epoca ceauşistă?

* Borcea de la Dinamo are interdicţia medicilor americani de a reveni în ţară. Conform analizelor medicale, nivelul de mercur din sânge i-a crescut îngrozitor de mult. Iar mercurul, se ştie, îi tremură la auzul veştii că pe acasă îl caută DNA-ul.

* Patronul Astrei Ploieşti, cel mai bogat om din Liga I, a făcut o afirmaţie zoologică după egalul din weekend cu Ceahlăul. „De ce o fi băgat Selymeş maimuţa aia de Udoji pe teren?”, a întrebat Ioan Niculae. Chiar dacă va fi amendat, va spune că are destui bani pentru a plăti fără să-şi pericliteze confortul. Ce facem cu pliantele UEFA, alea cu „Respect” şi „No Racism”? Alea-s obiecte de maculatură, dragi prieteni bipezi!  

* Vivi Răchită, antrenorul Petrolului Ploieşti, a recunoscut că ia 10.000 de euro pe lună, bani publici. E bugetar, d-aia nici nu contează câte puncte strânge echipa sa în campionat. „Găzarii” au 13 puncte după 14 meciuri jucate, deci nu concurează cu sectorul privat.

* Băiatul care se bătea cu pumnul în piept că nu joacă pe mai puţin de 100.000 de euro pe an, despre Nicolae Mitea este vorba, a fost dat afară şi de la Petrolul. Probabil n-avea nume fiabil pentru o grupare legată strâns de bugetul municipiului Ploieşti. Mitea sună a şpagă.

* „Mi-e şi ruşine că sunt român!”, se jură căpitanul de conjunctură al naţionalei de fotbal, Răzvan Raţ. Ehei, coane, până acolo mai ai câteva jene! În primul rând trebuie să stabileşti dacă te simţi bine în pielea de fotbalist…

Citit 10670 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.