Eu ţie, Dolce Românie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Comentam încă de sâmbătă că Mondialul de handbal feminin din Brazilia se vede numai la un anumit lighean pe care trebuie să ţi-l anini de geam. N-am Dolce Sport, deci comentez fără să fi urmărit debutul naţionalei României, 30-28 cu Tunisia. Cred că a fost un meci frumos, tensionat, cu multe goluri, cu două porţi şi cu doi antrenori tensionaţi. Şi mai consider că, atunci când vine vorba de evenimente sportive premium, să nu ne mai spălăm la lighean!

* Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie în Brazilia? Să iei medalia de aur şi să cumpere careva măcar o repriză, ceva, de la Dolce. Cum ar fi fost ca pe vremuri Cristi Gaţu să se prindă numai la bulgari sau la ruşi? Degeaba ar fi fost el cel mai bun jucător din lume…

* Bănel Nicoliţă a vorbit în limba franceză. Într-un clip prezent pe Internet, brăileano-franţuzul din Făurei a spus „Ca va bien!” direct din vestiarul echipei St. Etienne. Corect ar fi fost însă „Ca va bien, fă, mămică!”

* Entuziasmantă remiza Vasluiului cu Lazio Roma în Europa League. Au dat şi unii, şi alţii, ca la box, dar ambele formaţii au rămas în picioare într-un 0-0 spectaculos. De aici şi până la a spune că vasluienii ar fi meritat să fie campionii României mai este cale lungă. Dacă ne uităm pe ierarhia stagiunii precedente de Liga I constatăm o diferenţă de cinci puncte între Oţelul şi clubul patronat de Adrian Porumboiu. Păstrând proporţiile acestei filozofii mâncate de carii, şi Manchester United ar fi meritat să fie campioana Europei în exerciţiu. Întâmplarea face că FC Barcelona a câştigat finala, dar în rest britanicii ar fi putut pune mâna pe medalii.

* Fotbaliştii de la Steaua (mă rog, jucătorii de fotbal de acolo) nu mai au voie la viaţă personală că se trezeşte Gigi Becali să le stabilească partenerele de alcov. Ultima făptură luată la ranga cu care şi-a reparat Maybach-ul este Daniela Crudu, despre care spune că ar fi prostituată. „Am înţeles că tariful ei este de 1.000 de euro. Mai mult nu poate fi”, spune credinciosul din Pipera. Ciudat că-i circulă asemenea informaţii pe la urechi. Unde le-o fi auzit, la Sfânta Scriptură?

Citit 11035 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2011 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.