Parşivel şi Plăpumel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A ajuns şi judeţul Galaţi fruncea ştirilor, într-o perioadă în care se discută numai despre Roşia Montană, maidanezi, începutul unui nou an şcolar şi naţionala României. Veţi spune că mă îmbăt cu apă de ploaie. Chiar aş avea cu ce, din nefericire...

* Un viceprimar din Cuca se plângea, ieri dimineaţă, la televizor că abia-i scăpase comunitatea de Apocalipsă şi că nimeni nu-i dă o falangă de ajutor, iar nen-tu Duşa de la Apărarea Naţională - vai, ce pompos sună în 2013! - se dădea lovit: „Păi, să ne zică domnul primar sau viceprimar cu ce să-l ajutăm!” Îhî, cu horoscopul, coane ministru, să-i zici care-i baiul cu astrele, să citească în Saturn şi Jupiter dacă o să i se mai înece porcul pe gard!

* Crin Antonescu se ia de Victor Ponta exact ca maidanezul de trecător. Şi nu oricum, ci îl face „parşivel” pe colegul său de alianţă, o premieră, dacă-mi permiteţi să mă joc de-a criticul de film. Acum te-ai trezit, liberalule, abia la aproape doi ani de concubinaj cu copilotul ţi-ai dat seama? Bună dimineaţa, Crinuleţ! Meriţi şi tu eticheta de Plăpumel, că Somnorilă a mai fost folosit.

* Un celebru naturalist britanic afirmă că rasa umană s-a oprit din evoluţie. Cam aşa ar fi, sunt tentat să-i dau dreptate, dar dacă mă uit la ce indivizi ajung primari, parlamentari, altfel de demnitari... Sunt unii parcă desprinşi din tabloul evoluţiei umane, exact vecinul celui care înaintează cu bâta în mână.

* Dorin Cocoş, căruia ar trebui să i se zică Dorin Cocor (călătoreşte prin multe paturi, prea multe), a slăbit pentru a-l prinde bine costumul de mire. Să laşi o femeie precum Elena Udrea pentru a te lua cu una mult mai tânără înseamnă să fii mânat de o virilitate ieşită din comun. Presupun că năzdrăvănia lui Cocoş ecranează semnalul companiilor de telefonie mobilă. Ho, nene, calm!

* Ştefan Bănică Junior confirmă relaţia cu o microfonistă discretă, Lavinia Pârva. Păzea, oameni buni, Fănică ăsta e încă foarte tânăr! Mai are puţin şi încearcă toate femeile din ţară.

Citit 7034 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2013 15:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.