Grimus îşi lansează ultimul album la Galaţi

Grimus îşi lansează ultimul album la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trupa Grimus îşi lansează la Galaţi ultimul album - "Unmanageable Species", sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 21,00, în Daily Pub.

Grimus este o formaţie de rock alternativ din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2005. "Grimus" este anagramarea aproximativă a cuvântului "simurgh", ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. E o trupă ajunsă la maturitate deplină, una dintre formaţiile româneşti cu cea mai frumoasă şi constantă evoluţie.

"Unmanageable Species este un album despre fragilitatea fiinţei umane, despre viciile ei uneori caraghioase, alteori devastatoare, despre ceea ce o face orbitor de frumoasă, dar şi răvăşitor de meschină. Tematic, este cel mai reflexiv produs semnat Grimus, iar în miezul lui se simt angoasele acestor vremuri pe care le trăim. Nu este un material care vrea să vândă sau să spargă pragul dintre underground şi mainstream. Nu vrea să convingă sau să enunţe vreun manifest. Este, pur şi simplu, muzică, muzică pură, cu mesaj şi trăire. Din punct de vedere compoziţional, materialul este un festin pentru melomanii pasionaţi de sonorităţi rock complexe, cu elemente electronice", îşi prezintă băieţii de la Grimus ultimul lor material discografic.

Preţul unui bilet este de 35 de lei.

Citit 10162 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 19:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.