O poveste magică la Gulliver: "Mica sirenă"
Foto: Lucian Marin

O poveste magică la Gulliver: "Mica sirenă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, 16 martie, de la ora 10,00 şi duminică, 18 martie, de la ora 10,30, cei mai mici dintre spectatori sunt aşteptaţi de păpuşarii de la Gulliver, în Sala mare de la Teatrul  Dramatic, pentru un spectacol de excepţie: "Mica Sirenă", în regia lui Daniel Stanciu.  Vor da viaţă  poveştii  Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu, Aurelian Iorga. Invitat special  este actorul  Criistian Gheorghe în rolul lui Triton.

Frumuseţea poveştii lui Andersen, creativitatea regizorală, disponibilitatea ludică actoricească, compoziţia scenografică, surprizele „animate”, dar şi o ilustraţie muzicală de excepţie sunt secretele unui spectacol inedit, realizat cu dăruirea, talentul şi pasiunea unei echipe entuziaste de teatru de animaţie, care a încântat generaţii de spectatori.

"Mica Sirena" este un elogiu adus frumuseţii, naturii şi nu numai. Spectacolul a obţinut Premiul de popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a XXIII-a, din anul 2015.

Citit 1025 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2018 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.