O tecuceancă a câştigat trofeul concursului de muzică uşoară de la Brăila

O tecuceancă a câştigat trofeul concursului de muzică uşoară de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Marele Premiu şi Trofeul Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii "Armoniile Dunării", organizat de Şcoala Populară de Arte "Vespasian Lungu" Brăila, au fost câştigate de Diana-Cosmina Penghiş, în vârstă de 13 ani, din Tecuci, elevă îndrumată de profesorul Dragoş Gheorghiu. În palmaresul ei mai regăsim participarea la semifinala "Next Star", trofeul festivalului "Toamna pe portativ" şi apariţii la televiziune.

La Brăila, au fost acordate, în total, 31 de premii, menţiuni şi premii speciale, însoţite de diplome şi sume de bani, în valoare totală netă de 5.150 de lei. Banii au fost asiguraţi din bugetul instituţiei şi din sponsorizările oferite de SC Apan SRL Brăila (600 lei) - Marele premiu şi de colonel (r) Gheorghe Chitaru (200 lei) - Premiul special "Centenarul Unirii".

Juriul a avut în componenţă personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti, printre care Adrian Ordean (preşedinte) şi Viorela Filip.

Alături de Diana, au mai urcat pe podium şi alţi copii din Galaţi: Adina Lavinia Bostan (Premiul I), Marina Mocanu (Premiul al III-lea), Ioana Bulgaru (Premiul al III-lea). Menţiuni şi premii speciale au mai primit gălăţencele: Maia Fluture, Gabriela Puiu şi Anastasia Budeşteanu.

Citit 856 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2018 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.