Teatrul ”Gulliver” va trage sirena la Ploieşti şi Braşov

Teatrul ”Gulliver” va trage sirena la Ploieşti şi Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Gulliver participă la două festivaluri naţionale ale teatrelor pentru copii şi tineret, la Ploieşti şi la Braşov, unde va duce frumos numele oraşului nostru, cu o piesă excelent primită de publicul gălăţean: „Mica sirenă”, după Hans Christian Andersen. Conducerea Teatrului s-a grăbit însă ca să-şi informeze micuţii spectatori şi că astfel trupa gălăţeană „va lipsi motivat de la întâlnirea duminicală cu cei mici” – o graţioasă exprimare.

Regizată de cunoscutul prieten al Galaţiului, Daniel Stanciu, care a semnat şi scenariul dramatizării celebrului basm, piesa, câştigătoare a Premiului de popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver” din  2015, are în distribuţie pe îndrăgiţii actori Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu, Aurelian Iorga şi în figuraţie pe Cătălin Marin, Mihai Caragaţă şi Rică Lungu. Invitat în spectacol – actorul Cristian Gheorghe, în rolul (filmat) Triton. Cântă superb Cristina Bleandură şi Ionuţ Negrişanu, pe o muzică de Jou-Jou Drăgan.

Scenografie şi sculptură păpuşi: Vlad Tănase. Grafica digitală – să juri că e film de animaţie 3D: Alin Sterian.

Următorul spectacol al Teatrului Gulliver va fi superbul „De mână cu tine” – pentru copii de până la trei ani, pe data de 3 iunie, de la ora 10,30, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citit 1035 ori Ultima modificare Vineri, 25 Mai 2018 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.