Magia Mariei Tănase, prin glasul Mariei Crăciun

Magia Mariei Tănase, prin glasul Mariei Crăciun
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe 17 iunie, de la ora 19,30, nu vă faceţi alt program: avem întâlnire cu melodiile nemuritoare ale Mariei Tănase, interpretate acum de o altă Marie, a noastră, foarte tânăra cântăreaţă Maria Crăciun. Intrarea este complet liberă! Va fi plăcut, seara, în Grădina de Vară a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, să retrăim momente emoţionante de altădată!

Concertul poartă titlul „Tribut Maria Tănase”, iar cunoscuta cântăreaţă gălăţeancă va fi acompaniată de o formaţie de prestigiu, care promovează de multă vreme valorile muzicale de patrimoniu: Orchestra Ansamblului folcloric „Doina Covurluiului”, a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”! Un eveniment organizat de Fundaţia „Andreiana Juventus” şi Primăria municipiului Galaţi.

 „Voi interpreta 12 melodii din repertoriul marii artiste. Totul a pornit din admiraţia mea imensă pentru privighetoarea măiastră a României şi ani de zile am visat această clipă, clipa când voi fi pe scenă cântând din melodiile ei”, ne-a mărturisit tânăra noastră vedetă gălăţeană.

Citit 3279 ori Ultima modificare Marți, 05 Iunie 2018 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.