Sânziana şi Pepelea, înainte de vacanţă

Sânziana şi Pepelea, înainte de vacanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înainte de a intra în vacanţă, actorii de la Teatrul de Păpuşi "Gulliver" îşi aşteaptă spectatorii, duminică, 24 iunie, de la ora 10,30, la o ultimă reîntâlnire, la care vor fi prezente personajele de poveste Sânziana şi Pepelea.  Nici nu se putea un spectacol mai potrivit în Duminica Sânzienelor!

Vor urca pe scenă pentru a da viaţă personajelor: Vlad Ajder, Eduard Şișu, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Nicole Lungu şi Adina Ariton.

Regia şi adaptarea textului îi aparţin lui Cristian Pepino, scenografia este semnată de Mircea Nicolau şi regretata Cristina Pepino, iar muzica de Sorin Oancea.

"Sânziana şi Pepelea" este un spectacol emblematic pentru Teatrul "Gulliver", fiind fericitul produs al întâlnirii trupei cu cel mai titrat cuplu de realizatori ai genului, Cristian şi Cristina Pepino. Cu toate că s-a jucat de peste 300 de ori, sălile sunt mereu pline, iar copiii interacţionează cu entuziasm, participând la depănarea poveştii.

Spectacolul a fost foarte bine primit şi în străinătate. "Sânziana şi Pepelea" a fost prezentat la Paris (Franţa), în cadrul unei Decade Culturale Gălăţene, şi la Saujon (Franţa), în cadrul unui festival tradiţional.

"Sânziana şi Pepelea" este un spectacol mereu proaspăt, atractiv, jucat cu mult aplomb de trupa "Gulliver".

Citit 736 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2018 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.