Amintiri la întoarcerea acasă

Amintiri la întoarcerea acasă

Artista, între preşedintele filialei UAP, Sava David, şi criticul Mariana Cocoş, la vernisaj
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vernisajul expoziţiei de pictură "Arhetipuri, gesturi şi semn", de la Galeria de Artă "Nicolae Mantu", a bucureştencei Maria Gavrilă Vesa, a fost o întoarcere acasă a plasticienei născute la Galaţi, absolventă a Liceului de Artă "Dimitrie Cuclin", prezentă în expoziţii din întreaga lume. Ocazie nostalgică de a evoca rolul profesorului Vasile Neagu, formator al multor generaţii de artişti, prezent la lansare, a profesoarei Angela Tomaselli, dar şi a dascălilor dispăruţi: Iacob, Dăscălescu, Spirescu, Vedeş, Dimofte etc.

Citit 435 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2018 16:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro