Recital simfonic la Muzeul de Artă Vizuală

Recital simfonic la Muzeul de Artă Vizuală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un recital pentru pian şi două viori, susţinut de Anca Popovici, Ludmila Calalb şi Liviu Popovici, va avea loc joi, 29 noiembrie 2018, de la ora 18,00, la Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi. "Cei trei interpreţi vor prezenta un program structurat pe două părţi: Johann Sebastian Bach - Concert pentru două viori; Béla Bartók - Dansuri româneşti, Camille Saint-Saëns - Lebăda, Arcangello Corelli - La Follia, Edward Elgar - Salut d'amour", ne spune organizatoarea evenimentului, muzeografa Cristiana - Ştefania Culiţă.

Biletul costă 4 lei.

Anca Popovici a absolvit Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi şi Liceul de Artă "D. Cuclin" din Galaţi, unde a studiat vioara, sub îndrumarea tatălui său, profesorul Liviu Popovici. Pe lângă o bogată activitate pe scenele din România, a avut turnee în Germania, Italia, Franţa şi Elveţia.

Ludmila Calalb are un masterat la Universitatea de Stat din Chişinău. A fost maestru corepetitor la mai multe şcoli din Chişinău. Este laureată a unor importante concursuri de pian, iar în momentul de faţă este angajată a Liricului gălăţean.

Liviu Popovici, absolvent al Academiei de Arte "George Enescu" din Iaşi, a lucrat în perioada studenţiei la Opera Română din Iaşi. Prin activitatea pedagogică desfăşurată la catedra de vioară a Liceului de Artă "D. Cuclin" oferă rezultate remarcabile alături de elevii săi la olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale. Activează şi în orchestra de la "N. Leonard", alături de care a susţinut concerte în ţară şi străinătate.

Sursa foto, Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi

Citit 1153 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 12:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.