Biblioteca din Grădina Publică a fost resuscitată. Proiect educaţional

Biblioteca din Grădina Publică a fost resuscitată. Proiect educaţional

Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Adăposturile" pentru cărţi, instalate în Grădina Publică, care nu au supravieţuit vandalismului primăvăratic, fiind complet devastate, au fost igienizate de elevii liceului implicat în acest proiect educaţional de încurajare a lecturii, Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu".

De asemenea, elevii au reîmprospătat colecţia cu mai multe volume, donate în cadrul "Târgurilor de economie circulară-Ecoprovocarea", încurajând cât mai multe persoane să le urmeze exemplul. Această dorinţă de promovare a lecturii prin dezvoltarea unei laturi inovatoare a bibliotecii face parte dintr-o mişcare care a luat naştere în SUA, în 2009, şi a fost preluată de circa 40 de ţări.

Deşi în alte oraşe din România, succesul său nu a întârziat să apară, se pare că, în oraşul nostru, atitudinea, respectul şi implicarea cetăţenilor lasă de dorit.

Citit 814 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2019 14:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro