Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos în parteneriat cu Asociaţia Pro Valores organizează un concert extraordinar susţinut de pianista Eva Garet, în cadrul Turneului “Citadele Muzicale”, ediţia a VIII-a. Evenimentul va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 18,00, intrarea în sală făcându-se de la ora 17,15. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Supranumită ”copilul minune al pianisticii româneşti”, Eva Garet obţine rezultate impresionante pe scene importante şi la competiţii de mare valoare. La numai numai 13 ani, tânăra artistă va face un adevărat maraton pianistic, prezentând un program deosebit de dificil, dar şi de atrăgător, alcătuit din opusuri de Bach, Haydn, Liszt, Dohnanyi, Ceaikovski, Scriabin şi Enescu.

Citit 1695 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2019 19:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro