Teatru de buzunar, la Sindicate

Teatru de buzunar, la Sindicate

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, pe 24 august, de la ora 21,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost programat spectacolul "Hei, oameni buni!" de William Saroyan, în regia lui Mihai Păun. Dramaturgul William Saroyan se apleacă, plin de compasiune, asupra nuanțelor gri ale vieții. Și în niciun caz nu se dă în lături să caute și să invoce umanitatea și speranța, acolo unde e mai mare nevoie de ea: unde nenorocul și eșecul bântuie personajele.
Personajul principal interpretat de Vlad Ajder, vorbeşte despre o evadare spre San Francisco. Actorul joacă impresionant, alături de delicateţea, fragilitatea şi naivitatea luminoasă a rolului interpretat de actriţa şi coregrafa Geanina Sion. Regizorul interpretează convingător rolul soţului mărginit, sensibil la gura lumii, iar Isabela Oancea, pe cel al soţiei necredincioase a acestuia.

Citit 1006 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 19:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro