Despre ce ne apropie şi ce ne desparte

Despre ce ne apropie şi ce ne desparte

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Librăria Humanitas îi aşteaptă pe cititori sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 17,00, la o dezbatere pe marginea volumului „Despre ce ne apropie şi ce ne desparte. Umanism, secularizare, credință”, de Doru Căstăian, apărut la Editura Ratio et Revelatio. Vor vorbi Doru Căstăian, prof. univ. dr. Viorel Rotilă, lector univ. și pictor Serban Tudor.
Profesor, traducător, publicist, scenarist de softuri educaţionale, om fascinat de tineri şi de educaţie, Căstăian s-a născut la Galaţi, a absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca şi este doctor în filosofie al Universităţii de Vest din Timişoara.

Citit 2411 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 17:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro