Voci proaspete, cu intrare liberă

Voci proaspete, cu intrare liberă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Voci proaspete într-un recital vocal cu arii celebre, în care vor urca pe scenă studenţii de la Universitatea "Dunărea de Jos", şi un spectacol cu priză la public sunt ofertele din acest sfârşit de săptămână de la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard".

Sâmbătă, 7 martie, la ora 18,00, studenţii gălăţeni de la Facultatea de Arte, secţia Canto, vor susţine un recital în cadrul Studioului de operă „Leonard”. Studenții participanți sunt de la clasele profesorilor: Teodor Niță, Silvia-Alice Niță, Adelina Diaconu, Ricardo Nori și Florin Bobei. Vor urca pe scenă: sopranele Iustina Munteanu, Elena Chirvase, Mihaela Mircea, mezzosopranele Angelica Andronic, Andreea Marin, baritonii Constantin Lupu, Elvis Butunoi, Tudor Varzari şi basul Sebastian Băncilă. În program, arii celebre din opere şi operete de W. A. Mozart, G. Verdi, V. Bellini, E. Kálmán, G. Donizetti, L. Bernstein, G. Puccini, J. Strauss, G. Grigoriu, G. Charpentier. Intrarea la recitalul vocal este liberă.
Duminică, 8 martie, începând cu ora 18,00, este programat spectacolul de revistă "Cabaret", în regia lui Bogdan Drăgulescu, un spectacol în teatru despre teatru, una dintre montările de succes care se joacă cu sala plină la fiecare reprezentaţie, încă din 2013, când a avut loc premiera. În amintirea a doi foști parteneri de scenă, spectacolele rămân vii între pereţii unui teatru, până la demolarea lui, și impregnate în scândurile scenei pe care au jucat actorii. Fantomele personajelor interpretate, fărâmele de viaţă pe care le-au dăruit actorii spectatorilor rămân vii în clădire. Dincolo de multitudinea de culori, mişcarea scenică şi inserţiile multimedia impresionante din "Cabaret", scena teatrului este personificată, începe să se mişte şi tot ea înghite amintirile vii ale personajelor. Din distribuție vor face parte actorii și soliștii: Dumitru Barbu, Mihail Anton, Silvia-Alice Niță, Adrian Țurcanu, Mihuț Niță, Cristina Vasopol, Mariana Pisică și Costel Donose, acompaniați de instrumentistul Ioan Badea (vioară solo), orchestra de revistă, baletul și corul teatrului. Scenografia poartă semnătura Danielei Drăgulescu, conducerea muzicală este asigurată de Nicolae Mantu, iar coregrafia, de Gabriela Gegea.
Prețul întreg pentru spectacolul "Cabaret" este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei.

Citit 1151 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 19:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro