”Afacerea Protar” şi interviuri cu trei actriţe îndrăgite

”Afacerea Protar” şi interviuri cu trei actriţe îndrăgite
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” îşi aşteaptă spectatorii la noi întâlniri în spațiul virtual cu actori și cu spectacolele de care publicul își amintește cu drag.

În acest weekend, vor ieşi la rampă trei dintre actrițele Teatrului prin intermediul interviurilor pe care le difuzăm pe YouTube și pe Facebook.

Vineri, 3 aprilie, la ora 19,00, a fost difuzat un interviu cu actrița Cristina Uja-Neagu, îndrăgită de public pentru rolurile Floarea din spectacolul „Soacra cu trei nurori”, Vișina din spectacolul „Monstrul nisipurilor”, sau Ana din spectacolul „Take, Ianke și Cadâr”. 

Sâmbătă, 4 aprilie, tot la ora 19,00, Dramaticul va difuza un interviu cu actrița Mihaela Lecca-Gorea, cunoscută publicului în rolurile Anica din spectacolul „Soacra cu trei nurori”, Smeraldina din spectacolul „Pețitoarele”, sau Iuți din spectacolul „Vânzătorul de Vise”.

Duminică, 5 aprilie 2020, la ora 19,00, spectatorii vor avea o întâlnire virtuală cu actrița Oana Mogoș, pe care publicul și-o amintește cu drag în rolurile Doamna Gângu din spectacolul „Salba Dracului”, Madame Poulet, Sanzonetta, Louisa și Ursul din spectacolul „Uluitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant", sau Helen din spectacolul „Fat Pig”.

Luni, 6 aprilie 2020, de la ora 19,00, iubitorii de teatru vor putea viziona spectacolul „Afacerea Protar”, o comedie în trei acte de Mihail Sebastian, în regia lui George Motoi. Spectacolul a avut premiera pe 19 decembrie 2008. „Afacerea Protar” îi oferă publicului ocazia de a-l revedea pe regretatul Grig Dristaru pe scenă, alături de Vlad Vasiliu, Cristian Gheorghe, Aureliu Bâtcă, Lucian Pînzaru, Cristina Uja, Ciprian Braşoveanu, Dan Căpăţână, Lică Dănilă, Oana Preda, Adina Tășchină, Svetlana Friptu, Mariana Caragață, Valentin Dumitru și Marian Tănase. Spectacolul va putea fi vizionat fără costuri pe YouTube.

Citit 2173 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.