Trei seri de relaxare şi muzică la Grădina ”Leonard”

Trei seri de relaxare şi muzică la Grădina ”Leonard”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard" invită publicul la un weekend cu muzică, voie bună și emoție în aer liber, în Grădina de vară.

Vineri, 19 iunie, de la ora 20,00, sunteți așteptați la spectacolul "Muzică și haz la Grădina de vară”, spectacol care fusese programat pe 13 iunie, însă din pricina condițiilor meteo a fost amânat. Concertul-spectacol de revistă cu un titlu foarte sugestiv se dorește a fi o invitație la relaxare și la bună dispoziție. Startul la distracție îl vor da actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici și Alexandru Tatu, protagoniștii unor scenete și momente comice de succes din repertoriul teatrului. Șlagăre de top vor fi interpretate de soliștii: Silvia Niță, Mihail Anton, Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol și orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm antrenant și energie.

Sâmbătă, 20 iunie, tot de la ora 20,00, se va juca "O familie trăsnită", comedie muzicală în regia lui Victor Zaharia, adaptată după un text de George Mihalache. Din distribuție vor face parte actorii: Florentina Andronic - debut (Mariana, soția), Mihail Anton (Mișu Georgescu, soțul), Adina Lazăr (Nuțica, servitoarea), Andrei Ardeleanu (Fănică Vârtej, asistentul), Paul Buța (Vasile Viva Villa, bucătarul), Alexandru Tatu (George Miclescu Săbăoan, pictorul), Viorica Mărăndici (Aglaie, mătușa) și Cristina Vasopol (Lidia, prietena Marianei). Muzica acestui spectacol poartă semnătura maestrului Eugen Dan Drăgoi, iar scenografia este asigurată de Rodica Gherghinoiu.

Serile muzicale continuă şi duminică, 21 iunie, de la aceeași oră, cu spectacolul "Mozartiana", în care îi vom asculta pe sopranele Andreea Blidariu și Adelina Diaconu, mezzosoprana Florentina Soare, tenorul Florin Bobei, basul Sebastian Băncilă și baritonii Dominic Cristea și Constantin Lupu, care vor interpreta fragmente muzicale din opera "Don Giovanni" și alte pagini celebre din creația compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, alături de orchestra de cameră a teatrului, sub bagheta dirijorală a maestrului Cristian Sandu.

Prețul unic pentru spectacolele din weekendul 19-21 iunie este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziționate de la casieria teatrului (telefon 0236.465.599) sau online, accesând linkul www.blt.ro/spectacole-galati.

Citit 1526 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2020 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.