Fotografie şi scurt-metraje, în competiţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până pe 9 mai 2010, liceenii se pot înscrie la un concurs naţional de fotografie şi filme de scurt-metraj, susţinut şi de cotidianul „Viaţa liberă”.

Prima ediţie a competiţiei „Liceul meu prin obiectiv” este organizată de Cine-foto clubul „Arta” din Bucureşti.

Elevii se pot înscrie la oricare dintre următoarele categorii, cu maxim cinci materiale la fiecare dintre ele: fotografii color, fotografii alb-negru, fotografii cu telefonul mobil, filme de scurt-metraj.

Înscrierile se fac online, pe pagina concursului www.arta-vrl.org/liceu. Conform regulamentului postat pe aceeaşi pagină de internet, tema propusă este simplă: viaţa de licean, liceul meu.

Materialele pot conţine orice îi inspiră participanţii: viaţa alături de colegi, familie, locuri, evenimente etc.

Fotografiile trimise prin formularul de participare trebuie să fie în format .jpg cu latura cea mai mică de minim 700 pixeli şi maxim 1000 pixeli şi să nu ocupe mai mult de 2 Mb.

Filmele, montate sau nu, trebuie să aibă minim 3 minute şi maxim 10 minute.

Nu se acceptă fotografii prelucrate digital (sigurele acţiuni ce pot intra la categoria prelucrări acceptate sunt redimensionarea fotografiilor).

Pe siteul competiţiei „Liceul meu prin obiectiv” pot fi vizualizate fotografiile deja înscrise.

Premii valoroase

Premierea câştigătorilor are loc pe 1 iunie 2010, după care, timp de cel puţin o lună, vor fi organizate expoziţii foto şi proiecţii ale filmelor participante.

Sponsori principali sunt Panasonic şi FotoHobbyShop, iar câştigătorii vor fi recompensaţi cu diverse produse foto-video, dar şi cu excursii la munte.

Citit 396 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.