Se reiau reprezentaţiile cu public la Dramatic

Se reiau reprezentaţiile cu public la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" reia reprezentațiile, sâmbătă și duminică, 8 și 9 mai, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus, la un grad de ocupare a sălii de 30 la sută din capacitatea totală.

Sâmbătă, 8 mai, la ora 19,00, este programat spectacolul "Mame", o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Vor urca pe scenă: Svetlana Friptu (mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (mama lui Ionuț), Ionuț Moldoveanu (Ionuț), Elena Anghel (mama lui Ștefan), Ștefan Forir (Ștefan), Oana Mogoș (mama lui Răzvan) și Răzvan Clopoțel (Răzvan). Regia este semnată de Cristian Ban, iar scenografia este creația Iuliei Gherghescu. Spectacolul durează o oră și jumătate.

Duminică, 9 mai, la ora 19,00, este programat spectacolul de licență al Anului III Actorie de la Facultatea de Arte, "Pasagerii", de Sam Bobrick, o coproducție Universitatea "Dunărea de Jos" Galați - Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Spectatorii vor fi invitaţi într-o călătorie spre oriunde și nicăieri, alături de studenții Ionuț Strat (Walter, Mace), Denisa Onisie (Jane, Doamna cu plase), Mihai Păun (Howard, Fred, D-nul Wade), Alina Radu (Lorraine, Audrey), Laurențiu Bobeică (Frank, Al, Bobby), Lavinia Eiler (Clara, Marsha), Doru Ciutacu (Șoferul de autobuz, Ernest), Mihaela Godorozea (D-na Evans, Laura) și Bianca Totolici (June). Direcția de scenă poartă semnătura lect. univ. dr. Florin Toma, iar scenografia este realizată de Daniel Divrician. Spectacolul durează două ore și se desfășoară cu publicul pe scenă (pe gradene). Locurile sunt limitate.

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: sala de spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Deoarece situația este una în continuă schimbare, programul de reprezentații va fi anunțat de la o săptămână la alta.

Citit 1061 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.