Două poveşti clasice, la "Gulliver"

Două poveşti clasice, la "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul "Gulliver" îşi reîncepe activitatea, din acest weekend, cu spectacolele "Punguța cu doi bani" și "Scufița Roșie", programate în zilele de sâmbătă, 8 mai, de la ora 11,00, respectiv, duminică, 9 mai, de la ora 10,30.

"Scufița Roșie" este o montare de mici dimensiuni, sub semnătura regizorului Daniel Stanciu, ce impresionează prin gradul sporit de dinamism și interactivitate cu publicul. Marionete micuțe și drăgălașe împletesc cu accente comice și dialoguri ritmate povestea ce se dezvăluie prin aportul unul spiriduș și al unui povestitor, ce întrețin un permanent dialog cu spectatorii, conferind o vioiciune aparte spectacolului. Fundalul muzical este sprinten și atractiv, conceput tot de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu. Păpușile deosebite prin expresivitate și colorit sunt animate cu măiestrie de Aurelian Iorga, Marian Sterian/ Cosmin Cosma, Ramona Păuc/ Valeria Taban, Elena Marin/ Nicoleta Miru, Eduard Şişu.

Duminică, "Punguța cu doi bani" are în centru un personaj năzdrăvan, dar isteț și curajos, ce trece printr-o multitudine de încercări complicate și peripeții amuzante. Adaptarea în versuri de Aurelian Iorga, după Ion Creangă, prezintă cunoscuta poveste a cocoșului năzdrăvan într-un registru proaspăt și efervescent, încărcat de vervă și umor.

Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Conducerea Teatrului "Gulliver" anunță spectatorii că spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30 la sută din totalul de locuri disponibile.

Citit 1517 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.