Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a alocat Muzeului de Artă Vizuală fonduri pentru a achiziţiona opere de artă ale pictorilor, sculptorilor şi graficienilor gălăţeni.

”Cu excepţia Ministerului Culturii, suntem una dintre puţinele instituţii publice din România care sprijină artiştii plastici locali, mai ales pe cei aflaţi la început de carieră. 50 de artişti plastici gălăţeni şi-au prezentat cele mai bune lucrări realizate în ultimii cinci ani, iar un juriu format din specialişti de la Bucureşti va selecta operele de artă care vor intra în patrimoniul Muzeului de Artă Vizuală din Galaţi”, a precizat Costel Fotea, președintele CJ, pe pagina sa de Facebook.

Anul acesta, valoarea fondurilor alocate este de 100.000 de lei, iar pentru achiziţie au fost propuse peste 130 de lucrări de artă.

Citit 589 ori Ultima modificare Duminică, 06 Iunie 2021 16:52

1 comentariu

  • postat de Terescenco Gheorghe Marți, 08 Iunie 2021 12:13 86.124.205.*** Link la comentariu
    0
    1

    Incredibil, ce frumusete rara... Maiestrie in stare pura! Asa ceva mai vezi doar la Asociatia figurativa de Galati!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro