Among the Filters, la Versus

Among the Filters, la Versus
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Concert rock cu una dintre cele mai titrate trupe din Galaţi, Among the Filters, sâmbătă, 7 august, de la ora 20,00, în Versus. Rock melodios. Versuri frumoase. Instrumente care sună curat şi adevărat. Acordurile lor îţi rămân în urechi, au forţă de şlagăre. Deşi sunt doar trei tineri pasionaţi de muzică, sună ca ditai bandul. Au câteva zeci de concerte susţinute, au fost invitaţi la Zilele Galaţiului şi la Balul Bobocilor studenţesc, dar au susţinut şi un concert în mai multe oraşe din Franţa, printre care Pessac şi Bordeaux, într-un schimb de experienţă cu câteva licee de acolo. Cum sunt foarte versatili şi pot interpreta coveruri după diferite stiluri de muzică, printre francezi au făcut furori cu "Dragostea din tei", dar şi cu niscaiva melodii neaoşe şi săltăreţe.
Doi dintre membrii trupei, Bogdan Ştirbu (primul intrat pe listă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti) şi Iulian Ursu, sunt absolvenţi ai Liceului de Artă "D. Cuclin", actualmente studenţi. 
Însă surpriza este Irina Panciu, nimeni alta decât percuţionista trupei. Ea vine din Buzău. A terminat deja facultatea şi este grafician digital.

Citit 1644 ori Ultima modificare Joi, 05 August 2021 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.