Şcoală de vară pentru tinerii artişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos”, prin Facultatea de Arte, alături de Asociaţia Culturală „Terrarte” şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos” organizează la începutul lunii iulie un workshop (şcoală de vară) în domeniile Canto clasic operă şi Arta actorului.

Cursurile, care vor avea loc în perioada 6 – 13 iulie, vor fi susţinute de tenorul Răzvan Săraru şi de Alex Vlad, de la UNATC Bucureşti. Cei doi vor fi prezenţi în oraşul nostru după ce, în ultima vreme, au ţinut astfel de cursuri în diverse centre universitare din Europa şi Asia.

Sunt invitaţi să participe tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani, mai precis elevi de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, de la secţiile de canto şi arta actorului, precum şi studenţi la aceste specializări.

Înscrierile se fac până pe data de 1 iulie, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0744.33.41.35.

Citit 416 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.