Premiera comediei muzicale "Carmencita"

Premiera comediei muzicale "Carmencita"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați vă propune pentru duminică, 20 martie, începând de la ora 18,00, un spectacol în premieră pentru scena gălățeană. Este vorba despre "Carmencita", o comedie muzicală dinamică și inventivă, realizată de colectivul Revistei teatrului.

"Scris pe structura celebrei "Carmen" de Prosper Mérimée, cu inserții din Michael Frayn, Shakespeare, Carlo Goldoni sau chiar din "Clanul sicilienilor", textul devine o comedie muzicală spumoasă, energică, plină de neprevăzut și de optimism, iar finalul spectacolului apare ca o concluzie și ca un avertisment, totodată: "Nu irosiţi gloanţele, nu trageţi în artă! Deși e atât de vizibilă, gloanţele trec prin ea fără s-o distrugă", precizează Teatrul "Nae Leonard", în descrierea evenimentului de pe pagina de Facebook.

Regia este semnată de Cătălin Vasiliu, iar la pupitrul regizoral se va afla maestrul Nicolae Mantu.

Din distribuție fac parte: Alexandru Tatu, Irina Popa, Mihail Anton, Mariana Pisică, Costel Donose, Cristina Ionașcu, Daniel, Bordeiu, Andrei Ardeleanu, Ionuț Negrișanu, Paul Nedelcuță, Bianca Totolici, Andrei Antohi, Alexandru Macovei, Mihaela Grosu, Mihaela Godorozea și Valentina Iumen.

Scenografia este semnată de Ionuț Mitrofan, mișcarea scenică de Gabriela Gegea, regia tehnică îi aparține Iuliei Radu, iar sufleor este Claudia Colceriu. Participă Orchestra de Revistă a Teatrului "Nae Leonard".

Biletele pot fi achiziționate online, accesând linkul https://www.blt.ro/carmencita.html, sau fizic, de la casieria Teatrului (0236.465.599 și 0753.312.308), în intervalul orar afișat pe site-ul teatrului, www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare a biletelor din incinta Shopping City Galaţi (parter).

Citit 1193 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2022 22:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.