Altfel de vacanţă, la Biblioteca „Urechia”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii sunt aşteptaţi astăzi la Biblioteca „V. A. Urechia”, la ora 10.00, când va avea loc deschiderea oficială a „clubului de vacanţă – Clubul curioşilor”.

Secţia pentru copii va organiza pe toată perioada vacanţei, în fiecare miercuri, cu începere de la ora 10 pentru copiii între 5-9 ani şi de la 11 pentru cei cu vârste între 10-15 ani, câte o acţiune special concepută pentru ei.

Participanţii vor fi încurajaţi să citească, vor învăţa cum se păstrează şi cum se recondiţionează o carte, cum să-şi facă ordine în bibliotecă, se vor întâlni cu actori gălăţeni, vor confecţiona măşti tradiţionale împreună cu Paul Buţa, vor învăţa o mulţime de lucruri despre istoria cărţii, istoria Bibliotecii „Urechia”, vor participa la diverse concursuri sau vor viziona filme din filmoteca de aur.

Astăzi, curioşii care vor veni la Bibliotecă vor putea continua campania „Citeşte şi tu”, începută în cadrul Festivalului Naţional de Carte „Axis libri”  şi vor participa la o şedinţă de face-painting alături de Ţopăilă.

Mai multe informaţii de la Maricica Sava Târâlă, la telefon  0732 33 46 62, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 538 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.