Comedia „Soţ de vânzare” promite râsete în cascadă

Comedia „Soţ de vânzare” promite râsete în cascadă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Luni, 9 ianuarie, de la ora 19,00, gălăţenii sunt aşteptaţi la o comedie, spectacol invitat la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Este vorba de “Soţ de vânzare”, piesă după Mihail Zadornov, în distribuţie cu Maria Radu, Ana Odagiu şi Marius Gîlea, acesta din urmă semnând şi regia.

"Oxana (o tânără «modernă» până în vârful unghiilor, frumuşică, uşor naivă, dar extrem de hotărâtă) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinereţe, însă inteligentă, cu «look» şi iniţiată în metehnele vieţii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare a mult doritului ei soţ contra tentantei sume de «douăj’ de mii». Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăieşte cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacţie? Vor reuşi cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează în mod original şi picant eterna temă a trioului conjugal. Pregătiţi-vă pentru o experienţă care vă va schimba cu siguranţă percepţia despre căsnicie şi teatru românesc underground!", sună prezentarea de pe pagina evenimentului.

Citit 973 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2023 10:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.