Expoziție de păpuși în buzunar

Expoziție de păpuși în buzunar
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O expoziție inedită va avea loc vineri, 10 februarie, începând cu ora 18,00, la Teatrul din Buzunar de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Este vorba de "Păpuși în buzunar", realizate de Cristinela Sandu. Sunt fețe ale unor cunoscuți oameni din cultura gălățeană, dar și personaje ale căror povești le veți afla la vernisaj.

"Fiecare păpușă are o bucățică din sufletul ei și o poveste pe măsură, numai bună de păstrat în minte și în suflet. Expoziția-premieră aduce și invitați din domenii la fel de diverse și de incitante precum creațiile de care ne vom bucura împreună", scrie pe pagina evenimentului. Printre invitați se numără Laura Doniga (Piano Art Institute), Andrei Velea, Doru Căstăian, Adrian Secară, Bogdan Silion, Cornel Gingărașu.

Intrarea este liberă. Datorită numărului mare de spectatori care doresc să cunoască ”Păpușile din Buzunar”, cei care vor să participe la vernisaj sunt rugați să se înscrie la eveniment printr-un mesaj către pagina de Facebook sau printr-un mesaj pe Whatsapp la numărul 0771.619.766 cu numele și numărul de persoane participante.

Citit 5568 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 00:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.