Teatrul "Nottara" şi Mircea Diaconu vin mâine la Galaţi

Teatrul "Nottara" şi Mircea Diaconu vin mâine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii lui Mircea Diaconu sunt aşteptaţi, mâine, începând cu ora 11.00, în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, pentru o întâlnire cu îndrăgitul actor, venit la Galaţi pentru un colocviu pe tema „Criza comediei/comedia crizei”.

Seara, începând cu ora 19.00, în sala mare Dramaticului se va juca „Umor, amor, fior de dor în Bucureşti”, o producţie a Teatrului Nottara, în regia Dianei Lupescu. Sunteţi invitaţi la un spectacol de dans, teatru şi muzică, care vă va scufunda în atmosfera Bucureştilor de altădată. Căutând în lada bunicii, câţiva tineri găsesc câteva lucruri vechi, gramofonul, discuri, rochii, pantofi, accesorii, poze din ziare şi pornesc în căutarea fiorului de dor într-o lume în care scrisorile de amor se aşteptau câteva zile, nu erau „instant”, ca mesajele din ziua de astăzi. Actorii întruchipează fiecare câte o poveste presărată cu paşi de tangou, chaleston sau cancan. În distribuţie: Crenguţa Hariton, Ioana Calotă, Raluca Gheorghiu, Cristina Păun, Roxana Colceag, Gabriel Răuţă, Cristian Nicolaie, Lucian Ghimişi, Alexandru Mike Gheorghiu şi Vlad Corbeanu. Preţul biletului este 31,50 de lei.

Festivalul va continua miercuri, cu două spectacole: un one-man-show cu Ştefan Ruxandra al Companiei „Passe-Partout - Dan Puric” (în Sala Studio, de la 17.30) şi „Gâlcevile din Chiroggia” de Carlo Goldoni, spectacol prezentat de Teatrul de Stat Constanţa (în Sala Mare, de la ora 19.00).

Citit 5107 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.