Neagu Djuvara, Doctor Honoris Causa la Galaţi

Neagu Djuvara, Doctor Honoris Causa la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" va acorda, săptămâna viitoare, titlul de Doctor Honoris Causa profesorului universitar Neagu Djuvara. "Contribuţia la promovarea valorilor europene şi euroatlantice, precum şi activitatea remarcabilă din punct de vedere profesional, didactic şi ştiinţific au fost doar două dintre argumentele pentru care Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice a decis să-i acorde domnului profesor Neagu Djuvara această distincţie", se arată într-un comunicat de presă al Universităţii "Dunărea de Jos". Membru al corpului academic al Universităţii Bucureşti, Neagu Djuvara este o personalitate emblematică în domeniile filosofie, diplomaţie, drept, istorie şi jurnalism, autor de cărţi, studii şi articole de specialitate de referinţă pentru ştiinţele sociale şi umaniste. Festivitatea de acordare a distincţiei va avea loc pe data de 5 decembrie, locul şi ora desfăşurării evenimentului nefiind încă stabilite.

Citit 4899 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2012 21:27

2 comentarii

 • postat de C.Gudurau.
  Vineri, 30 Noiembrie 2012 18:21
  O tema ar fi ,"fudulia cocotatului pe stalpi" inainte de alegeri la romani ,poate ne hotaram pana la urma cu ce program votam . Deja ministrii au fost desemnati cu o diferenta de minus 1%.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ziarist amator
  Vineri, 30 Noiembrie 2012 14:13
  Ia zi ţuca, ti-ai scris parodia de sambata (pe care uiti mereu sa o semnezi) legata de clasa politica?
  Cred ca o sa fie un subiect tare caci pana acum saptamana asta chiar nu ti-ai meritat salariul cu 3 informari scurte (oare sefii tai cum te platesc in aceste conditii?)
  Sper sa fie ceva bun caci sambata trecuta ai avut un umor cam rasuflat/expirat si nu prea a prins.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.