Rareş Strat: un gălăţean pe… Amazon. Două zile de aventură pe cinste şi pe gratis!

Rareş Strat: un gălăţean pe… Amazon. Două zile de aventură pe cinste şi pe gratis!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum ajung mai uşor cărţile în casele noastre şi este mări şi ţări 


Astăzi şi mâine, utilizatorii Premium cu cont pe Amazon (cei care nu au îşi pot face într-un minut!) pot descărca gratuit un volum de aventuri special (thriller, SF, paranormal, istorie etc. – câte puţin din toate). Este vorba despre ultima carte semnată de gălăţeanul Rareş Strat, „Sărutul lui Simun”, Editura Axis libri 2013, în varianta românească, dar şi în cea engleză – „Embrace of Simoon”, în traducerea lui Iulian Voicu. Ambii, foşti colegi de redacţie la „Viaţa liberă”. În curând, va fi postată şi versiunea franceză, în traducerea profesorului gălăţean Constantin Frosin. Dar şi în chineză! Deci, încercaţi: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Embrace+of+Simoon.
Foarte cunoscutul web site Amazon este o companie americană de comerţ online care şi-a început activitatea cu vânzarea de cărţi şi a continuat cu muzică, jucării, electronice etc. Poetul Corneliu Antoniu, preşedintele Filialei S-E a Uniunii Scriitorilor din România, spunea la recenta lansare a volumului, în cadrul Salonului Axis libri al Bibliotecii „V. A. Urechia”: „„Sărutul lui Simun” este un jurnal halucinat al reîntrupării sau reîncarnării unui dac liber, gladiator ajuns până în zilele noastre, având ca temă aplicată întregului univers existenţial lupta dintre bine şi rău, urmărită de-a lungul mai multor vieţi, istorii şi mentalităţi ca expresie a meditaţiei transcedentale şi a prezenţei paranormalului într-o lume încadrată finalmente apocaliptic.” Autor al mai multor romane, Rareş Strat începe de fapt cu această carte o serie de trei volume. El susţine că s-au făcut demersuri şi pentru turnarea unui film după această carte.

Citit 2043 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2013 11:19

8 comentarii

 • postat de Rares Strat
  Duminică, 14 Aprilie 2013 11:27
  Delirezi, dar aceasta este problema ta! A început să mă distreze această înverşunare! Altă ocupaţie nu ai decât să aplici ”justiţie pentru toţi/”? Pentru liniştea ta te asigur că nu am mai primit niciun ban de la stat încă din 2012. Nu am cerut şi nici nu cer nimic de la stat. Faptul că am participat la Revoluţie este doar problema mea şi nu a ta şi îţi repet iar că nu eşti tu în măsură să mă judeci. Poate că dacă ai citi cartea „Testamentul unui terorist” pe care am publicat-o în urmă cu ceva ani ai înţelege mai multe despre mine.
  Tot pentru liniştea ta, te asigur că muncesc mai mult decât îţi poţi imagina şi iar puţin îmi pasă de opinia ta.
  Dar problema principală este că aici se postează opinii legate doar despre carte şi nu despre problemele sociale ale autorului. Dacă doreşti ne putem întâlni să ţi-o ofer. Chiar mi-ar face plăcere!
  În privinţa „paginii nr. 1” iar greşeşti. Mă înalţi pe un „podium” unde încă nu am ce căuta. Crede-mă că nu pricep rostul acestui „dialog” penibil.
  Îţi doresc multă linişte sufletească ”justiţie pentru toţi/”!
  0
  0
  Raportează
 • postat de justice 4 all
  Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 22:39
  Easy, man! Unu, doi, trei, patru, cinci... si respira adanc. Ai reactionat organic si ma bucura asta. Ceea ce tradeaza acele frustrari cu care ma incarci pe mine. Hotul striga hotii. Intr-o lume a borfasilor, a smecherilor si a delatorilor, frustrarile sunt parte din normalitate. Ma frustreaza sa stiu ca nevoiasii si neputinciosii zilei au o bucata de paine mai putin si datorita faptului ca incasezi venituri necuvenite si nemuncite in fiecare luna de multi ani. Cand vezi un amarat scotocind prin tomberoane mai poti inghiti mancarea din oala? Te lasa constiinta? Faptul ca nu-ti platesti intretinerea nu ti se pare a fi o chestie de moralitate? Te intereseazsa acest aspect doar pe tine daca traiesti in padure si alegi confortul sau nu. In miflocul socialului, intr-o locuinta pe care ai obtinut-o abuziv, in detrimentul poate al unei familii cu multi copii care acum stau in strada, trebuie sa te conformezi la social. Daca refuzi, poti pleca, in Amazon, sau aiurea, nu importa. Faptul ca esti citit la marginea lumii e neimportant, faptul ca esti un cetatean al urbei imoral este esential. In fata lui Dumnezeu, daca El este Cel ce te intereseaza. In fata Lui nu merge cu smecheria, cu spaga, cu fatada. El iti stie sufletul si faptele, socoteala ii vei da, Lui. daca societatea e prea minata si disociata sa te judece. Dar, mai presus de orice, te privesti in oglinda zi de zi, fata de tine insuti nu te poti ascunde, minciuna se intoarce etern impotriva celui ce-o lanseaza. Inevitabil. Eu iti doresc impacare, dar prin singura cale reala, si anume corectitudinea. Regenerea e posibila cand ispasesti. ( referitor la pasarea ce isi reia zborul desprinzandu-se din cenusa ). Si niciodata, dar niciodata, sa nu mai accepti sa apari pe prima pagina dintr-un ziar. Prea multi sunt cei promovati abuziv si agresiv in detrimentul adevaratelor valori ale natiei. Fii macar atat de moral si constientizeaza.
  Cam atat.
  Si justitie pentru toti/
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rares Strat
  Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 19:50
  Nu înţeleg de unde atâta patimă, atâta îndârjire, „justice 4 all”? Cu siguranţă nu te-ai numărat vreodată printre prietenii mei, altfel înseamnă că am fost total orb. Orice om are dreptul la necazuri în viaţa asta plină de „bucurii” (ultima eşti chiar tu!). Important este să aibă curajul şi puterea de a le depăşi. Dacă am greşit vreodată faţă de tine, deşi nu te cunosc, îmi prezint scuzele pe această cale!
  În privinţa oricărei datorii pe care aş avea-o faţă de tine, aş prefera să ţi le plătesc faţă în faţă, dacă pretinzi că ai „coloană vertebrală” dacule liber (dar tare am senzaţia că nu eşti decât o femeie amărâtă plină de frustrări).
  În rest nu ştiu dacă aberaţiile, acuzele aduse de tine îşi au rostul şi nu am să-ţi răspund la mizeriile patologice scoase ca dintr-o hazna umană. Spre deosebire de tine, care vei rămâne cu datoriile la întreţinere plătite (dacă le ai achitate, deşi mă îndoiesc!) eu am ajuns cu ajutorul Bunului Dumnezeu pe „Amazon”. Iar dacă se va întâmpla ca vreun cititor din Gabon sau de aiurea să citească cartea mea, el nu va fi interesat dacă am restanţe la întreţinere, pe care oricum le voi achita. Însă tu vei râmâne toată viaţa ta jalnică o biată fiinţă plătitoare. Şi ai să plăteşti mai multe vieţi, căci ai mult, mult întuneric în tine. Pur şi simplu îmi este milă de tine!
  Iar în privinţa ”justiţiei pentru toţi”, nu cred că eşti tu în măsură să mă judeci.
  Regret că ţi-am răspuns în modul acesta, dar m-am conformat dorinţelor tale intime de a ieşi din anonimat. Rămâi cu bine în „micimea” ta existenţială! Punct polemică inutilă!
  0
  0
  Raportează
 • postat de justice 4 all
  Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 11:07
  Nu-ti sunt prieten, domnule Strat! Ti-am fost odata si ai ales sa-mi inseli increderea. Dar ceea ce-am scris n-am facut-o din resentimente, ci tocmai pentru a sluji conceptul de "justitie pentru toti". Poti renaste abia dupa ce-ti cureti "cazierul;" adica dupa ce iti platesti datoriile vechi si iti indrepti greselile. Domnul Cilinca ar trebui sa stie ca nu esti un exemplu de promovat pe prima pagina pentru noile generatii. Nici macar pentru cele vechi. Daca te promoveaza macar sa o faca in cunostinta de cauza. Dacii liberi erau barbati cu coloana vertebrala si cu sustinere pe propriile picioare. Daca pricepi despre ce e vorba.
  S-auzim de bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rares Strat
  Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 10:25
  Multumesc pentru aprecieri "justice 4 all"! Intr-adevar esti un "prieten" adevarat! De Pasarea Phoenix ai auzit? Iti doresc numai bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de justice 4 all
  Joi, 11 Aprilie 2013 20:13
  Bre, gladiatorule, ia spune tu contribuabilului roman cand vei inceta sa mai escrochezi societatea luand venituri necuvenite pentru asa-zise merite de revolutionar, si te vei apuca de munca macar pana iesi la pensie din frecat menta? Ia zi, prietene! Ti-ai platit uriasa datorie la intretinere sau ar trebui s-o plateqasca vecinii tai care tre' sa fie recunoscatori Celui Preainalt ca le-a dat asemenea vecin atins de har? E bine si cu amazonul, dar ar fi si mai bine cu munca, de-aia a fost facut omul pe pamant, sa munceasca, nu sa stea cu mana intinsa la cei nevoiasi. Rusine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Joi, 11 Aprilie 2013 16:33
  BRAVOOOO RARES ,CIT MAI MULTE CARTI
  0
  0
  Raportează
 • postat de Simona Manuela Harnagea
  Joi, 11 Aprilie 2013 11:58
  Am citit-o intr-o singura seara ! Antrenanta, captivanta, plina de suspans ca si cea anterioara! Felicitari, domnule Strat!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.