"Viaţa liberă" organizează Concursul de eseuri "Mama - chip de icoană"

"Viaţa liberă" organizează Concursul de eseuri "Mama - chip de icoană"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
„Mama - chip de icoană” este tema concursului de eseuri, ediţia a II-a, organizat de Trustul de Presă „Dunărea de Jos”, prin cotidianul „Viaţa liberă”, cu sprijinul Bibliotecii „V.A. Urechia” şi Filiala Galaţi a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Concursul constă în alcătuirea unui eseu (sau portret) care să aibă drept model de viaţă pe cea mai dragă fiinţă din viaţa fiecăruia: mama sau educatoarea, învăţătoarea, prietena. Sunt aşteptaţi la concurs elevii claselor IX-XII de la colegiile şi liceele judeţului Galaţi, inclusiv cei care fac parte din colectivele de redacţie ale revistelor şcolare.

Perioada de desfăşurare este 23 aprilie - 25 mai, iar premiile sunt oferite cu generozitate de SC ALCOPY BIROTICA SRL Galaţi. Câştigătorul Premiului I va primi o tabletă Smailo Web Energy 8 GB Android 4.0, în valoare de 500 lei şi publicarea eseului (sau a portretului) în "Viaţa liberă".

Premiului II constă într-o multifuncţională Canon Pixma MX395 inkjet color A4, în valoare de 300 lei, iar  Premiul III - un set tastatură şi mouse wireless Microsoft - cameră web Microsoft LifeCam VX-800, în valoare de 200 lei. Se adaugă diplome, cărţi de literatură şi spiritualitate românească, oferite de organizator. De asemenea, un premiu special va oferi revista "Axis Libri" a Bibliotecii „V.A. Urechia” Galaţi.

În ediţiile viitoare vom reveni cu alte amănunte, inclusiv cu câteva recomandări bibliografice. Regulamentul concursului a fost întocmit de către organizator şi este afişat pe pagina de web www.viata-libera.ro, la rubrica "Concursuri".

Citit 1188 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2013 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.