Lucrarea „Gorgona”, a sculptorului gălăţean Liviu-Adrian Sandu, în finala unui concurs internaţional de artă

Lucrarea „Gorgona”, a sculptorului gălăţean Liviu-Adrian Sandu, în finala unui concurs internaţional de artă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lucrarea „Gorgona”, a sculptorului gălăţean Liviu-Adrian Sandu, a fost nominalizată ca finalistă la un concurs internaţional de artă realistă contemporană, organizat de cel mai important muzeu virtual din lume, Art Renewal Center (ARC). „Am fost foarte aproape de podium dar, chiar dacă nu am fost premiat, nominalizarea ca finalist este, pentru mine, echivalentul marelui premiu”, ne-a mărturisit artistul la aflarea veştii. La acest concurs au fost înscrişi peste 850 de artişti din lume, cu un număr de peste 2.000 de lucrări. Sunt mai multe secţiuni în concurs. La secţiunea Sculptură, numărul total al finaliştilor este de 31 (din întreaga lume). Detalii despre concurs şi câştigători puteţi găsi pe http://www.artrenewal.org.

Ne bucurăm că numele unui român, gălăţean de-al nostru, este prezent pe acel prestigios site. În viitorul apropiat vor fi editate un DVD şi un catalog cu lucrările finaliste la ediţia din acest an a Salonului Art Renewal Center.

Citit 1988 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2013 17:56

5 comentarii

 • postat de Dunea Ionel
  Vineri, 21 Iunie 2013 12:22
  FELICITARI. FAPTUL CA AI FOST NOMINALIZAT ESTE UN MARE SUCES SI ITI DA FORTA DE A LUCRA MAI MULT,.SANATATE SI SUCCESEW !
  2
  1
  Raportează
 • postat de Ploaie
  Joi, 13 Iunie 2013 07:27
  In ce consta patrimoniul acestui muzeu virtual? Intr-o colectie de fotografii "valoroase" ca cea de mai sus? Penibil!
  1
  3
  Raportează
 • postat de I.T.
  Vineri, 31 Mai 2013 06:46
  Nu stiam ca exista un muzeu al kitsch-ului online, dar este bine totusi ca suntem si noi galatenii reprezentati undeva pe mapamond. Abia mai iesim din anonimat. Pacat ca acest "mare" muzeu de pe internet este total necunoscut in lumea artistica reala...
  1
  3
  Raportează
 • postat de Interesant
  Joi, 30 Mai 2013 08:32
  M-am uitat si la ceilalti "finalisti" ca sa vad ce gen de lucrari au prezentat pentru acest concurs pe internet. Comentariile sunt de prisos.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Mda...
  Joi, 30 Mai 2013 08:20
  In componenta juriului erau si artisti sau s-a votat pe facebook?
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.