Până pe 31 octombrie: Galaţiul - capitala Comediei

Până pe 31 octombrie: Galaţiul - capitala Comediei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până pe 31 octombrie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” se desfăşoară cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie. În zilele următoare vor fi prezentate spectacole ale trupelor de teatru din Bucureşti (Mic şi Bulandra), Braşov, Botoşani, Arad, Giurgiu, Bârlad,  Ruse (Bulgaria) şi o producţie a teatrului gazdă. Festivalul va mai cuprinde două work-shop-uri de actorie – susţinute de Vladimir Găitan şi Virginia Rogin, unul de regie – susţinut de Radu Dinulescu, discuţii pe marginea spectacolelor şi un recital al Ozanei Barabancea, la recepţia din ultima seară.

Programul următoarelor zile

Astăzi, actorii Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov prezintă, la ora 16,00, în Sala Studio, „Un bilet spre fericire”, de Spiro Gyorgy, în traducerea lui Zeno Fodor şi regia Dianei Lupescu, cu Bianca Zurovski şi Mihai Bica în distribuţie. La ora 19,00, în sala Mare, actorii braşoveni ne invită la „Fazanul”, de Georges Feydeau, în regia lui Cristian Hadji-Culea.

Sâmbătă, de la ora 19,00, gălăţenii vor prezenta în festival „Peţitoarele”, de Avksentii Tzagareli, în  regia lui Ion Sapdaru.

Duminică,  tot de la 19,00, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani vine cu „Hai să ne despărţim”, un spectacol de Ion Sapdaru: un studiu psihologic al temperamentului balcanic confruntat cu un eveniment extrem de dificil şi care se poate întâmpla oricui: divorţul. În distribuţie îi regăsim pe Lidia Uja şi Ioan Creţescu, doi actori cunoscuţi publicului nostru.

Citit 822 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.