Teatrul coboară în sufletul nostru. Vino duminică să-l judecăm pe maidanezul blocului la Yoobi!

Teatrul coboară în sufletul nostru. Vino duminică să-l judecăm pe maidanezul blocului la Yoobi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Social Act Theatre, prima trupă profesionistă de teatru independent din Galaţi, invită iubitorii de teatru la premiera spectacolului Doggystyle”, care va avea loc duminică, 24 noiembrie 2013, de la ora 19:00, la “Yoobi".

“Doggystyle”, în regia lui Radu Horghidan şi Florin Toma, pe un text de Radu Horghidan, îi are în distribuţie pe actorii profesionişti Radu Horghidan, Florin Toma, Petronela Buda şi Vlad Ajder.

O satiră inspirată de polemica dintre iubitorii de câini şi cei care nu vor să mai vadă patrupedele pe străzile oraşelor din România, piesa “Doggystyle” reduce dezbaterea naţională la nivelul unei scări de bloc, univers în care fiecare dintre noi regăseşte personaje familiare: şeful de scară, tanti Viorica de la parter şi, inevitabil, maidanezul blocului. Asistăm la procesul intentat lui Grivei, maidanezul blocului C5, şi descoperim împreună ce se întâmplă când românul ia atitudine, care sunt mecanismele care-i dictează acţiunile şi existenţa. Textul a plecat dintr-o joacă şi suntem convinşi că nu există oameni pe care această problemă a câinilor vagabonzi să-i lase indiferenţi. Deşi există două tabere, noi nu ne vom situa de partea niciuneia”, declară Radu Horghidan, preşedintele Asociaţiei Social Act Theatre.

„Spectacolul “Doggystyle”, prima producţie a trupei noastre de teatru, va implica activ publicul. Pe de o parte, spectatorii vor fi cei care vor stabili deznodământul piesei, hotărând ce soartă va avea inculpatul Grivei. Pe de altă parte, publicul va primi materiale de informare asupra problemei câinilor fără stăpân. Materialele vor fi furnizate de Asociaţia “Ajutaţi-l pe Lăbuş” din Galaţi, care militează pentru identificarea şi sterilizarea animalelor cu şi fără stăpân şi pentru combaterea cruzimii faţă de animale", ne spune actorul Florin Toma, vicepreşedintele de la Social Act Theatre.

Biletul de intrare costă doar 15 lei.

Citit 1050 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.