Sărbătoare prin teatru, la Gulliver: „Muck cel Mic” şi „Motanul încălţat”

Sărbătoare prin teatru, la Gulliver: „Muck cel Mic” şi „Motanul încălţat”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Părinţii le pot face copiilor cadou de ziua lor un spectacol de teatru de păpuşi. Actorii de la „Gulliver” s-au pregătit pentru acest eveniment cu două piese: „Muck cel Mic”, care se va juca vineri, 30 mai, de la ora 10,00, în sala Dramaticului gălăţean, şi „Motanul încălţat”, programat duminică, 1 iunie, de la 10,30, în aceeaşi locaţie.

„Muck cel mic”, în regia lui Cristian Pepino, şi cu o scenografie semnată de regretata Cristina Pepino, aduce în lumina reflectoarelor un erou care trece prin încercări care stârnesc simpatia celor mici. Ritmul vioi al povestirii şi ineditul întâmplărilor alcătuiesc un spectacol educativ, dar în acelaşi timp antrenant şi plin de culoare, modern şi actual. Vor urca pe scenă: Adina Niţă, Marian Sterian, Eduard Şişu, Gina Geru, Elena Sterian şi Mircea Vâjâianu.

Regizat de Daniel Stanciu, „Motanul încălţat” este o combinaţie inspiratã între jocul actoricesc, mască şi păpuşă, care le va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan. Distribuţia e alcătuită din Stelian Stancu, Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Niţă, Eduard Şişu, Mircea Vâjâianu şi Aurelian Iorga.

Preţul biletelor este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Citit 1400 ori Ultima modificare Joi, 29 Mai 2014 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.