Păpuşarii s-au ÎNTORS din turneu/ Teatrul „Gulliver” a avut SUCCES în Dobrogea

Păpuşarii s-au ÎNTORS din turneu/ Teatrul „Gulliver” a avut SUCCES în Dobrogea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Păpuşarii noştri au fost săptămâna trecută plecaţi în turneu cu spectacolul „Păcală” şi s-au  întors pentru o premieră de sfârşit de stagiune, aflăm de la şeful Secţiei Teatrul de păpuşi "Gulliver" din cadrul Teatrului Dramatic "Fani Tardini", actorul Eduard Şişu.

„Am reînnodat relaţiile cu cei de acolo”, spune bucuros managerul, după aplauzele primite de la copiii din trei oraşe: Mangalia (unde s-a jucat chiar două zile la rând), o zi la Constanţa, chiar într-o sală foarte mare, de 700 de locuri, la Casa de Cultură, şi o zi la Medgidia - şi aici o sală destul de mare, de 400 de locuri. „Deja avem „comandă”, cum se zice, pentru spectacole şi în toamnă, în aceeaşi zonă. Ne bucurăm, pentru că, cel puţin la Constanţa, concurenţa în domeniu este foarte mare!” Păcală a fost foarte bine primit!

Duminică, avanpremieră

Trupa nu se odihneşte, însă, iar duminică, de la 10,30, în sala Teatrului Dramatic, se va juca avanpremiera la un spectacol popular, o restituire a iubitului spectacol de bâlci din vremuri bătrâne, care acum se numeşte „Vasilache, Mărioara şi invitaţii”, piesă pusă în scenă de Daniel Staciu, în două variante. Varianta scenică, mai complexă, undeva la 45-50 de minute, are şi variantă clasică, de bâlci, mai scurtă, la 20 de minute, cea care, într-un fel de avanpremieră la avanpremieră, a fost probată deja în faţa picilor chiar de ziua lor, de 1 Iunie, în Parcul Rizer. Din distribuţie fac parte actori îndrăgiţi: Gina Geru, Adina Ariton, Elena Marin, Marian Sterian, Vlad Ajder şi Eduard Şişu.

Citit 962 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iunie 2014 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.