Dana Potorac şi-a lansat a cincea carte în Grădina Publică

Dana Potorac şi-a lansat a cincea carte în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acorduri muzicale leneşe de vară şi alături de prieteni şi de familie, Dana Potorac şi-a lansat, joi seară, cartea în miniatură „Menuet”, cel de-al 19-lea volum al colecţiei cArtESENŢE, a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. Ca de fiecare dată, autoarea a avut emoţii pentru că s-a aflat în centrul atenţiei. „E vorba de al cincilea copil al meu din hârtie, şi trăiri, şi nopţi nedormite sau ipostaze surprinse atunci când trebuia. E o zi specială, când cei dragi îmi sunt alături, mulţi prieteni, mulţi oameni care iubesc cultura, frumosul. Asta mă bucură. Doar realitatea mă inspiră. E o realitate atât de bogată cea în care trăim încât se poate face literatură şi fără să mai visezi”, ne-a spus Dana Potorac.

Odată cu lansarea cărţii, cei din public au putut admira şi câteva fotografii ale artistului Ovidiu Iordachi.

În aceeaşi colecţie de poezie au mai apărut: Tudor Cristian Roşca, Iulian Grigoriu, Stela Iorga, Corneliu Antoniu, Angela Ribinciuc, Victor Cilincă, Ion Zimbru, Paul Blaj, Vali Crăciun, Mihail Gălăţanu, Simona Toma, Alina Beatrice Cheşcă, Diana Mănăilă Mărăndici, Victoria Fonari, Nicoleta Onofrei, Cristian Pavel, Simon Ajarescu, Anca Şerban Gaiu.

CITEŞTE ŞI: Campania VL "Eu vara nu dorm "/ Unde poţi face PLAJĂ în Galaţi şi de câţi BANI ai nevoie (FOTO)

Citit 1436 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iulie 2014 12:44

1 comentariu

 • postat de Jean
  Duminică, 13 Iulie 2014 12:06
  5.13.221.***
  Poate veneau mai multi la lansarea cartii , dar nu au in Gradina Publica un WC care sa asigure conditii de igiena precum nu exista nici in tot Galatiul . Asta ar trebui sa ii intereseze Primaria si sa construiasca in toate cartierele si locurile de agrement WC-uri cu grad ridicat de igiena nu asa zisele WC-uri ecologice care sunt purtatoare de microbi In lipsa celor mentionate mai sus orasul ar trebui desfiintat. In regim de Urgenta apucati-va de treaba altfel sesizam protectia consumatorului din UE si veti primi amenzi cu a caror bani ati putea sa realizati aceste WC-uri.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.