Alternative de distracţie, la final de săptămână

Alternative de distracţie, la final de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Divino, petrecere cu Dan Finţescu şi Dj Olix

Vineri seară, începând cu ora 23,00, sunteţi aşteptaţi în „Divino" la o petrecere semnată Partydul KissFM „We love to party”. Distracţia va fi garantată pentru că Dan Finţescu şi Dj Olix vor mixa cele mai noi hit-uri ale muzicii româneşti sau internaţionale. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

 

În Summer Time Pub, muzică veche pe acorduri noi

„Numărul de weekenduri anuale este limitat, nu le irosiţi pe petreceri modeste.” Cu aceste rânduri scrise pe un site de socializare, cei de la „Summer Time” îi invită pe gălăţeni, vineri, după ora 22,00, la „Retrospective show”, o seară plină de muzica bună a anilor trecuţi, mixată de Dj Ciprian Albu. Organizatorii promit multă distracţie şi invitaţi surpriză.

Concurs de electro dance la Casa de Cultură a Studenţilor

Nu uitaţi! Sâmbătă aveţi show şi distracţie liberă şi la Casa de Cultură a Studenţilor. La ora 16,00, se va da startul Concursului Naţional de Electro dance. Pe scenă se vor duela în mişcări aproximativ 30 de dansatori, atât profesionişti cât şi începători, din Galaţi, Bucureşti, Buzău, Iaşi, Suceava, Bacău, Timişoara şi Bistriţa. Concurenţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, trebuie să treacă cu bine peste toate cele trei probe (all styles, 1 vs 1, show) pentru a-i impresiona pe juraţi, în principal pe campionul naţional de electro dance al Italiei, Andrea Drew Bou Othmane, preşedintele juriului de anul acesta.

Citit 740 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.