Seara maestrului Teddy Munteanu, pe 15 martie, la Muzical
Foto: Teodor Munteanu, invitat în direct la PRO TV, în "Happy Hour"

Seara maestrului Teddy Munteanu, pe 15 martie, la Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"A fost un vis…" este titlul megaspectacolului omagial care se va desfăşura duminică, 15 martie, de la ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, dedicat celor 55 de ani de scenă ai popularului cântăreţ de muzică uşoară Teodor Munteanu.

Pentru gălăţenii care îl iubesc şi îl respectă pe maestru, pentru cei care i-au fredonat melodiile de-a lungul mai multor generaţii, "Teddy" a adunat o echipă de artişti pentru foarte multe gusturi. Astfel, sunt invitaţi de pe marea scenă muzicală naţională nume sonore pentru toţi românii, precum Adrian Daminescu, o voce a muzicii uşoare care ridică sălile în picioare, Marina Florea, premiată naţional şi internaţional în diverse festivaluri, Aurelian Temişan, personalitate a micilor ecrane. Vor mai urca pe scenă gălăţeanul Valeriu Silion, cel care a făcut în anii ´70 echipă, în faţa camerelor de luat vederi ale televiziunii naţionale, cu sărbătoritul de acum, dar şi alţi interpreţi îndrăgiţi ai Muzicalului gălăţean, precum Cristina şi Valentin Vasopol.

Alături de solişti, vor evolua orchestra de revistă, dirijată de Nicolae Mantu, şi baletul teatrului. Momentele comice vor fi susţinute cu şarmul binecunoscut de actorul Paul Buţa.

Preţul unui bilet la spectacolul care va dura în jur de două ore este de 32,4 lei.


CITEŞTE ŞI: Încă un un succes la Teatrul Dramatic! O piesă de mare actualitate, un spectacol excelent montat!

Citit 1486 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2015 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.