La Festivalul "Gulliver" nu vor fi preţuri mari, ci spectacole mari

La Festivalul "Gulliver" nu vor fi preţuri mari, ci spectacole mari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", pentru prima oară desfăşurată primăvara (18-23 mai), preţurile biletelor vor fi mici, am aflat în conferinţa de presă de ieri a managerului Teatrului de păpuşi „Gulliver”, Eduard Şişu.

Astfel, din cele 21 de spectacole, mai scumpe, dar nu foarte, vor fi cele de seară, pentru adulţi. La Necuvinte”, al Companiei Passepartout „Dan Puric”, biletul costă 20 lei (a fost „un noroc” readucerea lui Adrian Nour, căci actorul e foarte prins în proiecte, precum rolul din „Fantoma de la Operă”), iar la „Adunarea păsărilor”, spectacolul de mare succes de la „Ţăndărică” al regizorului Cristian Pepino, biletul e 15 lei. Chiar şi la „Absolut”, al Teatrului ACT (o reinterpretare a lui Creangă, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş), biletul e  30  lei.

Iar după spectacolele pentru ei, copiii primesc gratuit pufuleţi şi dulciuri.

Seară de seară, de la 18,00, vor fi ateliere de mânuit marionete în Grădina Publică, la Fântâna arteziană. Vor fi şi spectacole gratuite, de la ora 19,00 - marţi (Compania PurAnima Bucureşti) şi vineri (trupa Teatrului Municipal din Chişinău).

Citit 1588 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2015 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.