Spectacol GRATIS, duminică, în Parcul Rizer

Spectacol GRATIS, duminică, în Parcul Rizer
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, 2 august, de la ora 11,00, spectacol gratuit, susţinut în Parcul Rizer de Teatrul de Păpuşi Gulliver: „Vasilache, Mărioara şi invitaţii lor”.

„Spre bucuria tuturor copiilor şi părinţilor cărora le era dor de un spectacol amuzant, vioi şi plin de personaje simpatice”, ne informează păpuşarii gălăţeni. O comoară a genului, distracţia copiilor în veacurile trecute, când „comedia” se juca ambulant, pe un text popular, prin târguri şi iarmaroace. „Un spectacol tradiţional românesc”, îmbogăţit. „Personajele savuroase, momentele de scamatorie, dar şi pasajele muzicale pline de antren vă vor încărca cu multă bună dispoziţie”, ne asigură organizatorii. Regia este semnată de regizorul de succes Daniel Stanciu. Scenografia: Daniela Drăgulescu. Grafica digitală: Nicu Stănescu. În distribuţie: Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Eduard Şişu, Vlad Ajder.

Stagiunea 2014-2015 s-a încheiat, dar „Primăria Municipiului Galaţi, în parteneriat cu Teatrul Dramatic "Fani Tardini" - secţia Păpuşi "Gulliver", le-a oferit în continuare copiilor, pe perioada verii, un program de patru spectacole, gratis, în aer liber (în Parcul Rizer).

Urmează sâmbătă, 15 august, ora 11,00, tot în Parcul Rizer, spectacolul „Scufiţa Roşie”.

Următorul spectacol de la sediul teatrului se va juca pe 6 septembrie.        

Citit 3247 ori Ultima modificare Joi, 30 Iulie 2015 16:33

1 comentariu

 • postat de doru
  Luni, 03 August 2015 23:43
  5.13.154.***
  un spectacol de 2 bani total nepotrivit pt cei mici. pt 20min de panarama s-au deranjat o multime de parinti cu copii sa vina .ce mesaj educational ofera aceasta piesa in care sotul vasilache o bate cu parul pe sotia marioara.asta e piesa scrisa de un vasluian.
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.