Tinere TALENTE, PREMIATE la Liceul de Arte din Galaţi, în cadrul CONCURSULUI NAŢIONAL „Dimitrie Cuclin”

Tinere TALENTE, PREMIATE la Liceul de Arte din Galaţi, în cadrul CONCURSULUI NAŢIONAL „Dimitrie Cuclin”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Arta a unit din nou copii talentaţi în incinta Liceului „Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Peste o sută de elevi şi preşcolari au participat la cea de-a XV-a ediţie a Concursului Naţional de Interpretare Muzicală „Dimitrie Cuclin”, care a avut cinci secţiuni.

Premiul „Dimitrie Cuclin” a fost acordat elevei în clasa a VIII-a Alexandra Ion, al cărei profesor coordonator este Nicu Mihai, de la Liceul de Arte din Galaţi, şi a constat într-un computer. La secţiunea pian a fost premiată Nicole Isabela Călin, elevă în clasa I la Liceul de Arte din Tulcea, prof. coordonator Svetlana Doroş. Micuţa pianistă a primit un plic cu 200 de lei, de la artista polivalentă Camelia Pavlenco.

La aceeaşi secţiune a fost premiat şi Vladimir Piţu, elev în clasa I la Liceul de Arte „Ştefan Luchian” din Botoşani, al cărui prof. coordonator este Adrian Moroşanu.

Pentru performanţa sa la vioară a fost premiată Luminiţa Cosoi, elevă în clasa a VIII-a la Liceul Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău, prof. coordonator Alina Boţu. Aceeaşi violonistă a obţinut Marele premiu al juriului - un tablou semnat de Camelia Pavlenco.

La secţiunea canto, premiul (un stick şi cărţi) i-a revenit unui elev de clasa a X-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, Gabriel Cucoş, coordonat de prof. Rodica Koler.

Finaliştii au primit daruri şi din partea Asociaţiei pentru Realizarea Tinerilor prin Educaţie - ARTE, iar toţi participanţii s-au ales cu diplome.

Citit 3762 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.