Expoziţia de desene ale micilor voluntari, la Biblioteca ”V. A. Urechia”

Expoziţia de desene ale micilor voluntari, la Biblioteca ”V. A. Urechia”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Până pe 7 septembrie, în holul de la intrarea în sediul Bibliotecii judeţene „V. A. Urechia”, iubitorii de lumi ale copilăriei oglindite în desene ale micuţilor pot vizita expoziţia „Voluntariada copiilor - FII UN STAR, FII VOLUNTAR!”. Sunt expuse aici lucrările premiate la secţiunea „Desen” a celei de-a VI-a ediţii a concursului naţional cu acest nume. Competiţia s-a adresat „tuturor  copiilor preşcolari şi şcolari din clasele I-VIII, dar şi cadrelor didactice care implicate în activităţi de voluntariat cu copiii". Parteneri ai proiectului sunt Biblioteca judeţeană şi Şcoala Gimnazială nr. 28 din Galaţi.

Început în noiembrie anul trecut, concursul a avut mai multe faze. Astfel, lucrările, trimise prin poşta electronică, au fost evaluate în luna aprilie, au fost premiate şi acum sunt expuse. Se pot vedea lucrări primite din toată ţara. Cele mai interesante proiecte  vor fi publicate într-un volum cu ISBN.

Secţiunea… care se pune în ramă

Secţiunile destinate copiilor au fost următoarele: Desen; Poster (afiş) cu mesaj care comunică nevoi ale membrilor comunităţii; Eseu; Prezentare power-point; Obiectivul cadrelor didactice a constat în crearea de materiale educaţionale în domeniul educaţiei pentru voluntariat în rândul copiilor.

Citit 1491 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.