FESTIVALUL DE COMEDIE | Tanţa şi Costel, în ”Nuntă cu navetişti”

FESTIVALUL DE COMEDIE | Tanţa şi Costel, în ”Nuntă cu navetişti”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi, în Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fanui Tardini”, de la ora 17,00, Teatrul de Vest Reşiţa aduce spectacolul „Nuntă cu navetişti”, după texte de Ion Băieşu. Spectacolul readuce în atenţia publicului gudulăniile de neuitat, stupidele filozofări de gară, cu mici şi bere, care fixau pentru vecie gândirea adâncă "Iubirea e un lucru foarte mare"! Exact ca în celebrul serialul TV de pe vremea alb-negrului „Tanţa şi Costel”. Regia este semnată de directorul artistic al teatrului, Dan Mirea, regizor care a montat şi mulţi autori români clasici şi contemporani. Spectacolul durează o oră şi 30 de minute.

Comedia neagră „Spargere”, dramatizare după Răzvan Petrescu, în regia lui Dragoş Alexandru Muşoiu, se joacă în Sala Mare, de la ora 19,00. Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova ne oferă opera unui scriitor „optzecist” - promisiune a generaţiei sale. Este o dramatizare realizată de tânărul regizor după nuvela „Jaf Armat”. Un jaf încercat de hoţi… de bun-simţ, text „cu numeroase înţelesuri şi subînţelesuri impecabil jucate, un fel de „Cum vă place” pentru spectatorii din secolul al XXI-lea”. Spectacolul are o oră şi 30 minute.

Clubul Comediei, de la Casa Serfioti (str. Domnească nr. 52), ne oferă în această dimineaţă, între orele 11,00 şi 14,00, partea a doua din „Atelier Commedia dell´arte”, condus de profesorul şi actorul Mihai Gruia Sandu, iar seara, de la ora 21,00, este programat recitalul cunoscutei trupe "Fără zahăr".

Citit 1330 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2016 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.