O micuţă compozitoare, remarcată din nou

O micuţă compozitoare, remarcată din nou
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pe 23 ianuarie, "am fost sunaţi şi ni s-a comunicat că Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România - Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor i-a acceptat a doua compoziţie şi a felicitat-o", am aflat de la mămica micuţei pianiste Rebeca Nicoleta Răducanu, compozitoare la numai nouă ani. Înregistrată video, melodia fusese depusă pe 7 decembrie şi, iată, a trecut deja de juriul format din 16 membri. Prima compoziţie i se acceptase la opt ani!

Silitoare, eleva profesoarei de pian Gabriela Gogoncea, de la Liceul de Artă, a primit, în decembrie, un alt Premiu I - la Concursul Naţional de interpretare „Dimitrie Cuclin”. Micuţa a câştigat diplome peste diplome (numai premii I sau de excelenţă), pentru interpretare pianistică, la numeroase concursuri naţionale. O profesoară le spunea părinţilor că fetiţa are "ureche absolută", precum Mozart sau Hendrix.

În foto 1, galerie - Rebeca Nicoleta Răducanu, alături de profesoara Gabriela Gogoncea și în foto 2 - Pe scena Concursului Naţional "D. Cuclin"

Citit 1473 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.