Proiect de poveste, de Zilele Bibliotecii

Proiect de poveste, de Zilele Bibliotecii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Zilele Bibliotecii Judeţene "V.A. Urechia" - 127 de ani de existenţă", manifestare cu desfăşurarea între 6 şi 12 noiembrie, continuă şi astăzi, 10 noiembrie, de la ora 11,00, la sediul central, în Sala "Mihai Eminescu", cu lansarea proiectului educaţional pentru copii "Dimineţi de lectură".

Urmează  lansarea cărţii "Poveşti şi povestiri adevărate", de Elena Harja, cu prefaţa cunoscutului scriitor, publicist şi om de televiziune bistriţean Nicolae Băciuţ. Scriitoarea pentru copii vine tocmai din Reghin, unde biblioteca municipală a invitat-o să le citească micuţilor poveştile sale. A mai publicat, la Editura "CreArt" Iaşi, cartea "Basme scrise şi poveşti pictate". Muzeul Etnografic din Târgu Mureş i-a achiziţionat lucrări, iar Asociaţia Artiştilor Plastici din Tîrgu-Mureş a găzduit-o cu o expoziţie personală. Plasticiana a expus şi la Piteşti, "capitala artei naive", şi îşi vinde compoziţiile pe fineartamerica.com.

La evenimente vor participa elevii de la Liceul Teoretic "Dunărea", Şcoala Gimnazială "Cuvioasa Parascheva" din Smârdan şi Şcoala Gimnazială Nr. 43 "Dan Barbilian".

Citit 811 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.