Răzvan Theodorescu, la o expoziţie în Muzeul Spiritualităţii din Galați
Foto: Agerpres

Răzvan Theodorescu, la o expoziţie în Muzeul Spiritualităţii din Galați
În imagine, Răzvan Theodorescu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Vă uitaţi la „Teleenciclopedia”, înţeleapta emisiune TVR, singura care a trecut prin două sisteme politice antagonice şi două… secole? Atunci îl veţi recunoaşte pe cel din spatele comentariilor legate de istoria artei şi de istorie în general, academicianul Răzvan Theodorescu, fost Ministru al Culturii, invitat de onoare mâine, 28 noiembrie, la Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos unde, de la ora 17,00 (accesul, prin strada Domnească nr. 141), vor avea loc „două evenimente cultural - artistice de excepţie”, după cum anunţă organizatori.

Este vorba despre vernisajul expoziţiei „Artă şi Ceremonial la Mesele Regale”, organizată în colaborare cu Muzeul Naţional Peleş, expoziţie fermecătoare, deschisă până pe 10 martie 2018. Apropo: ştiaţi că gălăţeanul Edgar Dall´ Orso, secretar personal al Reginei Elisabeta - scriitoarea Carmen Sylva, întârzia cu nonşalanţă la cinele  cumpătate şi extrem de punctuale ale suveranului…

De la ora 18,00, tot mâine, vom avea parte de lansarea cărţii cu un titlu asupra căruia trebuie să reflectăm: „Despre cultura de ieri şi românii de azi/ Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu, cu participarea autorului Narcis Dorin Ion”, volum  apărut la Editura RAO, Bucureşti.

Citit 1101 ori Ultima modificare Duminică, 26 Noiembrie 2017 17:47

2 comentarii

 • postat de Joe
  Miercuri, 29 Noiembrie 2017 10:44
  5.13.160.***
  Si Muzeul de Arta Contemporana a fost vandut popilor de acest personaj!! De asta merge acum acolo ca invitat!
  0
  1
  Raportează
 • postat de corneliu
  Luni, 27 Noiembrie 2017 11:22
  90.95.120.***
  Iahtul regal "Libertatea" a fost instrainat de la Galati sub inaltul patronaj al acestui personaj. Bolsevicii ca de obicei au o obraznicie uluitoare. Omu' trebuia condus politicos afara din oras. Iar:"„Despre cultura de ieri şi românii de azi/ Convorbiri cu academicianul Răzvan Theodorescu" cred ca glumiti.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.