Dezbaterea Trump - Biden, câştigată de... moderatoare

Dezbaterea Trump - Biden, câştigată de... moderatoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Moderatoarea ultimei dezbateri prezidenţiale din SUA, Kristen Welker, a fost cea mai lăudată joi seara pe reţelele sociale, însă a ajutat-o mult faptul că preşedintele republican Donald Trump a fost mult mai reţinut, dar şi că a existat posibilitatea întreruperii microfoanelor, informează EFE.

Inclusiv Trump, care critică în mod regulat postul NBC News - la care lucrează Welker - şi care o acuzase pe jurnalistă că este "groaznică şi nedreaptă" cu el, a lăudat la sfârşitul dezbaterii munca moderatoarei, considerând-o "foarte profesionistă".

"Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta (dezbaterea - n.r.), trebuie s-o spun", i-a transmis Trump lui Welker, în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden, care a avut loc în capitala muzicii country, Nashville, statul Tennessee.

Jurnalista, în vârstă de 44 de ani, care este corespondentă a NBC News la Casa Albă din 2011, le-a pus întrebări celor doi candidaţi despre imigraţie, rasism, schimbări climatice, pandemia de COVID-19 şi corectitudinea alegerilor, iar dezbaterea s-a desfăşurat într-un mod mult mai "fluid" decât cea de acum aproape o lună.

Moderatorul primei întâlniri faţă în faţă dintre Trump şi Biden, care a avut loc în Cleveland (statul Ohio), jurnalistul Chris Wallace, a mărturisit joi că „a fost invidios” pe felul în care s-a desfăşurat dezbaterea moderată de Welker, în contextul în care cea moderată de el a fost afectată de întreruperi, majoritatea din partea lui Trump.

Citit 749 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 00:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.