Morman de gunoaie în Micro 13

Morman de gunoaie în Micro 13
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În fața blocului L1 din Micro 13, am fotografiat zilele trecute un morman de gunoaie. Cu toate că fix lângă se află pubelele de depozitare a gunoaielor, oamenii spun că astfel de grămezi de deşeuri se strâng zilnic și nu numai în fața blocurilor. Angajaţii Ecosal fac curăţenie în zonă, însă în cel mult două zile mormanele de gunoi reapar de parcă nu s-ar fi atins nimeni de ele.

Locatarii din cartier susţin că oamenii din zonă sunt singurii responsabili de mizerie.

"Zi de zi, când trec cu băiețelul la grădiniță, văd astfel de gunoaie în mijlocul drumului, fix lângă pubelele pe jumătate umplute. Aici e vorba de civilizaţie, ceea ce unele persoane nu au. De bun-simț față de comunitate și mediu nici nu mai zic. Singurul motiv pentru care acești oameni îşi lasă gunoiul în drum este lenea de a ridica sacul pentru a-l arunca în pubelă", ne-a spus un gălăţean pe care l-am întâlnit în zonă.

"Sunt obișnuit să văd zilnic astfel de imagini în cartier. Cu toate că zi de zi văd mașina de la Ecosal care vine să ia gunoiul, aceste mormane continuă să existe. Din păcate, ăştia sunt oamenii printre care trăim și după aia ne plângem că avem un oraș murdar", ne-a spus unul dintre locatarii blocului din apropiere.

Citit 947 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2023 13:27

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 13 Aprilie 2023 21:53
    86.124.202.***
    Uite un loc numa' bun de dat Amenzi . Trimis 1-2 politisti (eventual in civil) si ...Spor la taiat chitante .
    Daca cu vorba buna/civilizatia e GREU , AMENDA TATA . E loc cu Vad .
    Vorba aia ...Impusti doi iepuri .
    0
    0
  • postat de Laur
    Joi, 13 Aprilie 2023 21:11
    80.233.35.***
    Un oraș plin cu babuini.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.